Aanvraag GaasperPleasure

Amsterdam: "Aanvraag omgevingsvergunning Driemondweg t.h.v. huisnummer 21

Driemondweg t.h.v. huisnummer 21, 1108 AJ: aanvraag omgevingsvergunning voor handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening/handelingen met gevolgen voor beschermde natuurgebieden/waterstaatswerk of beschermingszone gebruik/melding waterstaatswerk of beschermingszone gebruiken t.b.v. het 2 daagse evenement Gaasper Pleasure; datum ontvangst 06-05-2016

Dossiernummer 2336905.

Dit is een kennisgeving. In een latere fase van de procedure kunt u een zienswijze indienen, of bezwaar maken. Bij een reguliere procedure geldt, dat een belanghebbende binnen 6 weken schriftelijk bezwaar kan indienen, nadat het besluit kenbaar is gemaakt aan de aanvrager. Bij een uitgebreide procedure kunnen zienswijzen worden ingediend, vanaf het moment dat een ontwerpbeschikking is gepubliceerd.

Indien u nog vragen heeft, neem dan telefonisch contact op met de gemeente Amsterdam via telefoonnummer 14020.

Indien het gaat zoals dat ook voorgaande jaren en met Amsterdam Open Air gaat dan wordt er wekenlang niets ter inzage gelegd, kan geen zienswijze ingediend worden, noch een bezwaar ingediend als de omgevingsvergunning niet minstens zes weken vóór het evenement ter inzage komt te liggen. Als burgers het recht hebben om een bezwaar in te dienen dan moeten de stukken ook zes weken ter inzage liggen vóór het evenement. Doet stadsdeel Zuidoost dat niet dan zet het dagelijks bestuur de praktijk van onbehoorlijk bestuur gewoon verder. Dan zullen wij de gemeente moeten verzoeken om in te grijpen.

© Natuurbescherming ZO 2015