Omgevingsvergunning AOA verleend

U kunt weer een bezwaar indienen tegen de net verleende omgevingsvergunning voor Amsterdam Open Air in het Gaasperpark. Die is nu netjes voor het begin van de opbouw verleend. Ik ga nu met de advocaat van de Stichting in beraad over het aanvragen van een voorlopige voorziening. In principe kan dat nu en zo hoort het ook.

Het uitstel dat was verleend was dus helemaal niet nodig. Als hiermee de procedure in de toekomst weer eerlijker verloopt dan hebben we nu toch vooruitgang geboekt.

Amsterdam: "Besluit omgevingsvergunning reguliere procedure Gaasperpark: recreatiegebied t.h.v. de Loosdrechtdreef, Provincialeweg, Driemondweg, Loenendreef, Liendenhof en Gaasperplas te Amsterdam Zuidoost

Gaasperpark: recreatiegebied t.h.v. de Loosdrechtdreef, Provincialeweg, Driemondweg, Loenendreef, Liendenhof en Gaasperplas te Amsterdam Zuidoost, 1108 AB: omgevingsvergunning verleend voor het handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening ten behoeve van het evenement "Amsterdam Open Air Festival 2017 op 3 en 4 juni 2017, datum verzending besluit 12-05-2017;

Dossiernummer 2799244

Voor het inzien van het besluit en de stukken, kunt u een afspraak maken met de gemeente Amsterdam. Dit kan op twee manieren:

  • Online: via de link Afspraak maken (onder het kopje Directregelen) op de pagina www.amsterdam.nl/veelgevraagd.
  • Telefonisch: via het gemeentelijk informatienummer 14 020.

De afspraak is op z'n vroegst over twee werkdagen.

Niet mee eens?
Informatie over bezwaar maken.

© Natuurbescherming ZO 2015