Aanvraag kappen bomen Gaasperpark

Er is mij door Groengebied Amstelland meegedeeld dat er een aanvraag is ingediend voor het kappen van bomen in het Gaasperpark. De officiële bekendmaking heb ik nog niet gezien. Mogelijk dat het stadsdeel weer kiest voor zoveel mogelijk vertraging in de bezwarenprocedure om de plannen voor de Open Air Highway zo snel mogelijk door te laten gaan en ons voor een voldongen feit te plaatsen.

Open Air Highway

In elk geval zal de Stichting hiertegen een bezwaar indienen en wanneer nodig een voorlopige voorziening aanvragen om de kap tegen te houden tot er een uitspraak is van de bestuursrechter over de legaliteit van de nu al jaren verleende omgevingsvergunningen die door bewuste vertraging en bemoeilijking door het stadsdeelbestuur nog steeds niet juridisch getoetst zijn. De rechtszitting over Amsterdam Open Air 2015 en 2016 (en mijn direct beroep) vindt plaats op 1 juni om 9:00 uur in Amsterdam, Parnassusweg 220, Toren G.

GGA schoffeert daarmee de rechtbank en de omwonenden en wil niet wachten op de uitspraak van de rechters over de omgevingsvergunningen. Als die omgevingsvergunningen ongeldig verklaard worden dan is de Open Air Highway niet nodig. Op deze manier wil GGA ook de rechtspraak voor een voldongen feit plaatsen. In elk geval zal daar een sterk verweer tegen geboden worden door de Stichting. Ik hoop op uw steun hierbij. Ook uw financiële steun is hard nodig. Alvast dank voor uw bijdrage.

Stort uw gift op de rekening van de Stichting Natuurbescherming ZO.

© Natuurbescherming ZO 2015